Samsung Ativ S și Samsung Ativ Tab intra pe piața europeană În această săptămână

1.312 ori
<b>Samsung Ativ S și Samsung Ativ Tab intra pe piața europeană În această săptămână</b>Atunci când am testat telefonul Samsung Ativ S sub formă de prototip, nici nu bănuiam că acest model ar putea sosi pe piața mult mai târziu decât se estimase inițial. Vorbim totuși despre un model prezentat la finalul verii și care conform...

Atunci când am testat telefonul Samsung Ativ S sub formă de prototip, nici nu bănuiam că acest model ar putea sosi pe piața mult mai târziu decât se estimase inițial. Vorbim totuși despre un model prezentat la finalul verii și care conform zvonurilor ar fi ajuns pe piața de abia în ianuarie. Ei bine, avem vești bune: acest model vine în magazine în această săptămână, cel puțin în Marea Britanie.

De obicei UK da tonul și lansărilor de pe continent, deci mă aștept ca până la final de luna decembrie acest handset Windows Phone 8 să ne onoreze cu prezența și în România. Ce ne interesează mai mult e tableta Samsung Ativ Tab, care a fost listata de retailerul britanic Clove în ofertă sa. în prealabil alt retailer din aceeași tară, Expansys a menționat prețul de 700 de euro pentru acest device. Samsung Ativ Tab pune la bătaie un procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz, o cameră de 5 megapixeli și 32 GB spațiu de stocare.

Avem la dispoziție și 2 GB RAM și un ecran LCD de 10.1 inch, cu rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Cât despre Samsung Ativ S, acesta este un smartphone cu ecran HD de 4.8 inch, Windows Phone 8, 1 GB RAM, slot microSD, camera de 8 megapixeli și design foarte plăcut. Să vedem și ce preț va avea telefonul, deși Clover listează un preț cam mare, de 540 de euro... Ați cumpăra aceste modele Ativ?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×