Telefonul și tableta anului decise de TINE! Participă la sondajul Mobilissimo.ro!

4.693 ori
<b>Telefonul și tableta anului decise de TINE! Participă la sondajul Mobilissimo.ro!</b>După ce v-am prezentat propriile viziuni cu privire la top 10 al telefoanelor și tabletelor pe anul 2012, acum este rândul vostru, al cititorilor Mobilissimo.ro de a decide care device merită să rămână în istorie. Pentru asta vom realiza un...

După ce v-am prezentat propriile viziuni cu privire la top 10 al telefoanelor și tabletelor pe anul 2012, acum este rândul vostru, al cititorilor Mobilissimo.ro de a decide care device merită să rămână în istorie. Pentru asta vom realiza un sondaj de sfârșit de an pentru a descoperi care sunt preferințele publicului nostru în materie de telefoane și tablete.

Veți putea vota terminalul preferat, pe cel pe care îl dețineți sau cel pe care îl doriți. Sunt sigur că vor strânge multe voturi în special Samsung Galaxy S III, Nexus 7, iPhone 5 și noile iPad-uri, dar nici Galaxy Note II nu e de neglijat. Vă reamintesc că în 2010 au votat peste 1000 de persoane și telefonul anului a fost iPhone 4, în vreme ce în 2011 au votat peste 2000 de persoane , iar câștigător a fost Samsung Galaxy S II.

Sper să batem recordul în acest an și să trecem de 3000 de votanți. în ultimii ani au câștigat Samsung și Apple și am o bănuială că și în acest an, Samsung va mai avea o victorie, făcând o dublă cu anul trecut. Există și posibilitatea unui câștigător surpriză, precum LG Nexus 4 sau HTC One X sau chiar și Nokia Lumia 920. și la tablete am putea avea o surpriză, prin iPad 3 sau iPad 4, Nexus 10 sau o tabletă ASUS Transformer, deși Nexus 7 are toate șansele să ia coroana.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×