Samsung B7610 Louvre, scapat pe web de catre cei de la Phone House

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.651 ori
<b>Samsung B7610 Louvre, scapat pe web de catre cei de la Phone House</b>Samsung B7610 Louvre si-a facut aparitia pe site-ul celor de la Phone House astazi, terminalul nefiind anuntat pana acum, dar el urmand sa soseasca in magazine in iulie. Scaparea pe web a lui Louvre ne-a dezvaluit un smartphone cu tastatura glisanta full...

Samsung B7610 Louvre si-a facut aparitia pe site-ul celor de la Phone House astazi, terminalul nefiind anuntat pana acum, dar el urmand sa soseasca in magazine in iulie.

Scaparea pe web a lui Louvre ne-a dezvaluit un smartphone cu tastatura glisanta full QWERTY, OS Windows Mobile 6.1, practic un urmas al lui Samsung F700, lansat in 2007. Samsung B7610 Louvre pare a fi un smartphone complet, cu suport UMTS/HSDPA, o camera de 5 megapixeli si un GPS la bord.

Pe lista sa de specificatii e posibil sa mai gasim si suportul Wi-Fi, desi aceasta functie nu era prezenta in cazul lui Samsung F700. Louvre va sosi in magazine la inceputul lunii iulie, iar daca va intrebati cand va fi anuntat oficial acest handset, putem spune ca nu avem un raspuns exact inca, dar suntem siguri ca acest telefon este mai mult decat un zvon.

[Via: Gsmhelpdesk.nl]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×