Un nou telefon hibrid, jumatate iPod, jumatate Nokia 8800

2.434 ori
<b>Un nou telefon hibrid, jumatate iPod, jumatate Nokia 8800</b>V-ati intrebat vreodata care ar fi rezultatul unei combinatii iPod-Nokia 8800? Ei bine acum nu mai aveti de ce sa va puneti astfel de intrebari, deoarece ineditul hibrid poate fi privit in imaginea urmatoare: Pe langa includerea unor feature-uri specifice...

V-ati intrebat vreodata care ar fi rezultatul unei combinatii iPod-Nokia 8800? Ei bine acum nu mai aveti de ce sa va puneti astfel de intrebari, deoarece ineditul hibrid poate fi privit in imaginea urmatoare:

Pe langa includerea unor feature-uri specifice celebrului iPod si terminalului Nokia 8800, producatorul semiplagiator a inclus si un touchscreen in acest handset superdotat. Companiile asiatice au furnizat de-a lungul timpului inovatii de top in domeniul tehnologiei mobile, dar si surprize neplacute cum sunt aceste copii fidele ale telefoanelor mobile ce au cunoscut deja succesul. Iphone este deja un etalon pentru aceste copii, piata asiatica fiind impanzita de clone ale renumitului iPhone.

In timp ce acei "geek" din SUA creeaza propriile terminale mobile, care includ feature-urile telefoanelor de top, intregi companii producatoare din Asia adopta aceasta metoda, lansandu-si apoi produsele pe piata. Imaginati-va ca ati putea cumpara un telefon care imita perfect functiile unui iPhone, la un pret cu 200 de dolari mai mic decat cel al handsetului lansat de Apple. Ati putea rezista tentatiei? Banuim ca nu si iata si motivul pentru care companiile plagiatoare inca rezista in industria mobila.

Sursa: Justamp.blogspot.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×