Samsung Galaxy S7 ar urma să aibă un preţ de pornire de 700 de euro, Galaxy S7 Edge de 800 de euro

1.593 ori
<b>Samsung Galaxy S7 ar urma să aibă un preţ de pornire de 700 de euro, Galaxy S7 Edge de 800 de euro</b>Deviza pentru următoarea săptăm&acirc;nă şi aplicată şi &icirc;n ultimele zile este "nici o zi fără o scăpare marca Samsung Galaxy S7". Astăzi spre exemplu aflăm detalii despre preţul viitorului flagship, dar şi al variantei Edge. &nbsp;...

Deviza pentru următoarea săptămână şi aplicată şi în ultimele zile este "nici o zi fără o scăpare marca Samsung Galaxy S7". Astăzi spre exemplu aflăm detalii despre preţul viitorului flagship, dar şi al variantei Edge.

Astfel, Samsung Galaxy S7 ar urma să coste 700 de euro (preţ de pornire), iar Galaxy S7 Edge 800 de euro. De remarcat că în ultimii ani preţurile smartphone-urilor high end au stagnat, ele fiind deseori identice cu ale flagship-urilor lansate cu un an înainte. Informaţia de mai sus, legată de preţul de 700 de euro vine de la un blog tech olandez, o sursă de încredere de obicei.

Preţurile vor fi aceleaşi, dar convertite în dolari în SUA şi vă reamintesc că terminalele ar trebui să înceapă să se vândă de pe 11 martie, dacă zvonurile din ultima săptămână sunt corecte. Varianta de bază ar avea 32 GB stocare şi cei care doresc 64 GB vor plăti în jur de 70 sau 80 de euro în plus. Din fericire terminalele vor sosi şi cu sloturi microSD.

Pe 21 februarie, adică duminica viitoare vom vedea în sfârşit variantele finale ale noilor modele şi tot atunci vom afla şi preţul oficial. Cum vi se par aceste prețuri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×