Samsung brevetează o soluție de eliberare a stylus-ului S-Pen pe bază de comenzi vocale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 940 ori
<b>Samsung brevetează o soluție de eliberare a stylus-ului S-Pen pe bază de comenzi vocale</b>Cu toate că &icirc;n acest moment piața este invadată de numeroase phablet-uri ale căror diagonale au ajuns să treacă de 6 inch (ex: Huawei P8 Plus - 6.8 inch), nu toate dintre acestea aduc cu adevărat suita de funcționalitate de care avem nevoie....

Cu toate că în acest moment piața este invadată de numeroase phablet-uri ale căror diagonale au ajuns să treacă de 6 inch (ex: Huawei P8 Plus - 6.8 inch), nu toate dintre acestea aduc cu adevărat suita de funcționalitate de care avem nevoie. Samsung Galaxy Note 4 este modelul care face abstract de la situație, acesta sosind în pachet și cu un stylus dedicat.

Un astfel de accesoriu este bine-venit mai ales la terminalele cu diagonale mari în cazul cărora utilizarea ne poate pune probleme. În cazul lui Note 4 avem la dispoziție un stylus S-Pen de nouă generație ce oferă acum și mai multă precizie. Totuși, teama pe care o au posesorii acestui terminal este cea de scăpare accidentală a stylus-ului.

Dacă acum eliberarea sa din telefon se realizează manual, se pare că pe viitor lucrurile vor deveni mai interesante. Astăzi, sud-coreenii tocmai ce au primit un brevet ce implică o soluție de eliberare a stylus-ului pe bază de comenzi vocale, modalitate prin care ni se oferă un plus de siguranță.

Potrivit brevetului, stylus-ul S-Pen ce va fi integrat pe modelele Note și probabil pe tabletele din aceeași serie, va fi acompania de un mecanism de susținere și eliberare a sa numai la primirea unei comenzi vocale din partea utilizatorului. Să fie această tehnologie adusă și pe Note 5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×