Samsung C210, telefonul de 5.9mm

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.704 ori
<b>Samsung C210, telefonul de 5.9mm</b>Atentie, nu respirati! Ati putea strica noul telefon de la Samsung... Lasand gluma la o parte, putem spune ca privim in poza de mai jos cel mai subtire telefon din lume, prezentat ca de obicei de o frumoasa asiatica. Samsung SCH-C210 nu este si fragil,...

Atentie, nu respirati! Ati putea strica noul telefon de la Samsung... Lasand gluma la o parte, putem spune ca privim in poza de mai jos cel mai subtire telefon din lume, prezentat ca de obicei de o frumoasa asiatica.

Samsung SCH-C210 nu este si fragil, fiind atat de subtire, deoarece carcasa sa este fabricata din magneziu si fibra de sticla si va suporta accidentele cauzate de utilizatorii mai neindemanatici. Dupa cum va amintiti, un telefon de tip candybar, avand exact aceeasi forma a fost prezentat oficial la 3GSM drept Ultra Edition 5.9.

Diferenta in acest caz este ca, SCH-C210 este un handset CDMA destinat doar pentru providerul coreean, SK Telecom. Terminalul include o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, media player si un dictionar. De asemenea C210 dispune si de o functie a touch-keypad-ului, care va face ca telefonul sa vibreze ca feedback la fiecare apasare a unui buton. Slabe sanse sa vedem in Europa noul model de la Samsung, dar putem spera sa-l vedem candva in varianta GSM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×