Adultii se joaca mai mult pe telefonul mobil decat copiii

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.099 ori
<b>Adultii se joaca mai mult pe telefonul mobil decat copiii</b>Jocurile pentru telefonul mobil atrag mai multi adulti decat copii, este concluzia la care a ajuns NPD Group, o companie care se ocupa de organizarea informatiilor din domeniu. Exista in jur de 29 de milioane de consumatori ai jocurilor pe telefonul mobil...

Jocurile pentru telefonul mobil atrag mai multi adulti decat copii, este concluzia la care a ajuns NPD Group, o companie care se ocupa de organizarea informatiilor din domeniu.

Exista in jur de 29 de milioane de consumatori ai jocurilor pe telefonul mobil in fiecare luna, iar majoritatea clientilor au varste cuprinse intre 25 si 34 de ani. Acestia nu numai ca descarca mai multe jocuri decat oricare alt segment de varsta, dar le si joaca mai mult si vor cumpara mai multe jocuri in viitor. In 2006, 29% dintre jocuri erau descarcate de consumatori cu varste cuprinse intre 25 si 24 de ani, urmati de cei cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani (27%) si cei cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani (15%).

NPD a observat un trend similar si in folosirea acestor jocuri, deoarece jumatate dintre gamerii intre 25 si 34 de ani si tot jumatate dintre cei cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani se joaca pe telefonul mobil cel putin o data pe zi. In comparatie, doar 41% dintre adolescenti au un astfel de comportament. Aceste cifre nu ar trebui sa va mire, tinand cont ca exista mai multi adulti posesori de terminale mobile, decat copii sau adolescenti.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×