Samsung C3782 Evan - telefon dual-sim ieftin

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.989 ori
<b>Samsung C3782 Evan - telefon dual-sim ieftin</b>Compania sud-coreeană prezintă și un telefon dual-sim ieftin pe lângă telefoanele de top cu care ne-a obișnuit. Este destinat piețelor emergente și va sosi în premieră în Rusia și Ucraina. Prețul de achiziție va fi destul de mic și va putea...

Compania sud-coreeană prezintă și un telefon dual-sim ieftin pe lângă telefoanele de top cu care ne-a obișnuit. Este destinat piețelor emergente și va sosi în premieră în Rusia și Ucraina. Prețul de achiziție va fi destul de mic și va putea fi achiziționat fără a fi nevoie de un abonament săre a-i reduce din preț.

Samsung C3782 Evan dispune de ecran de 2.4 inch cu rezoluție QVGA sau 240x320 pixeli, cameră foto de 3 Megapixeli, FM radio, bluetooth, jack de 3.5 mm, microSD slot. Prețul său este de 110 euro. Rulează o interfață dezvoltată de către Samsung și făcută special pentru telefoanele ce nu dispun de touch.

Nu dispune de conectivitate 3G. Grosimea sa este de 12.3 mm și cântărește doar 82 de grame. Presupun că va fi adus și în România.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×