MM Research Institute: Apple domină piața de smartphone-uri din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Apple 670 ori
<b>MM Research Institute: Apple domină piața de smartphone-uri din Japonia</b>Piața din Japonia este atipică dacă facem o comparație cu țările asiatice din imediată apropiere. Samsung domină în Coreea de Sud, dar în Japonia deține un market share mic de doar 8.3%, iar Apple a ajuns la 30%. Unul din trei smartphone-uri...

Piața din Japonia este atipică dacă facem o comparație cu țările asiatice din imediată apropiere. Samsung domină în Coreea de Sud, dar în Japonia deține un market share mic de doar 8.3%, iar Apple a ajuns la 30%. Unul din trei smartphone-uri vândute în Japonia era un iPhone.

Informațiile vin de la MMI Research Institute. Studiul se referă la perioada martie 2011 - martie 2012. Cel mai popular smartphone este iPhone 4S și s-au vândut peste 24 de milioane de unități în perioada amintită anterior.

Cel mai folosit motor de căutare în Japonia este Yahoo!. Cred că este și singura țară în care mai are succes. Poate și pentru că aici se citesc știrile foarte mult - cele mai citite ziare din lume ca număr de abonați / cititori sunt made in Japan. Li se și potrivesc iPhone-urile că-i un telefon mai compact și ei sunt mai micuți de statură. Gândiți-vă cum le-ar sta cu un Samsung Galaxy S III de 4.8 inch sau Galaxy Note de 5.3 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×