Samsung confirmă fuziunea seriei Galaxy J cu gama Galaxy A; Modele de buget cu baterii mari și carcase din plastic

702 ori
<b>Samsung confirmă fuziunea seriei Galaxy J cu gama Galaxy A; Modele de buget cu baterii mari și carcase din plastic</b>Deși nu mai era nevoie de o confirmare a faptului că Samsung a renunțat la seria Galaxy J, iată că aceasta vine astăzi pe cale oficială din partea Samsung Malaezia. În cadrul unui clip video promoțional pentru modelele A30 și A50

Deși nu mai era nevoie de o confirmare a faptului că Samsung a renunțat la seria Galaxy J, iată că aceasta vine astăzi pe cale oficială din partea Samsung Malaezia. În cadrul unui clip video promoțional pentru modelele A30 și A50, este confirmat că seria Galaxy J fuzionează cu Galaxy A - acesta fiind și motivul pentru care din păcate avem un downgrade la nivel de materiale folosite pentru carcasele dispozitivelor.

Până anul trecut aveam metal sau sticlă pe telefoanele Galaxy A, dar de acum întâlnim o construcție unibody din plastic - material pe care sud-coreenii îl numesc glasstick datorită texturii ce ar imita sticla. Noua serie Galaxy A include deja numeroase modele, de la Galaxy A10, A20, A30, A40, A50, dar și Galaxy A70, iar în perioada următoare vin și alte variante precum Galaxy A90.

E drept că dispozitivele înșirate mai sus impresionează prin raportul preț-specificații, dar se pierde pe de altă parte aspectul premium pe care unii îl apreciau. Terminalele din Galaxy A erau la un moment considerate alternative ieftine la flagship-urile Samsung, adoptând elemente de design similare (ex: Galaxy A5 2017 ~ Galaxy S7).

Vă reamintim că mâine vine lansarea lui Galaxy A90, telefon care aparent sosește cu o cameră foto rotativă la pachet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×