Samsung vine cu o nouă promoție pe plan local! Cumpără un Galaxy S9, S9+ sau Note 9 și poți primi înapoi 450 lei din suma cheltuită pe device

4.544 ori
<b>Samsung vine cu o nouă promoție pe plan local! Cumpără un Galaxy S9, S9+ sau Note 9 și poți primi înapoi 450 lei din suma cheltuită pe device</b>Pe plan local cei de la Samsung organizează numeroase campanii promoționale, cea mai recentă debutând chiar ieri și fiind tare interesantă. Mai precis, cumpărătorii de Galaxy S9, Galaxy S9+ sau Galaxy Note 9 pot primi 450 lei înapoi

În prag de sărbători iată că Samsung România vine cu o promoție specială ce implică o ofertă de tip Cashback la achiziția unui smartphone Galaxy S9, Galaxy S9+, Galaxy Note 9, sau o tabletă Galaxy Tab S4. Această campanie se desfășoară în perioada 26 noiembrie - 2 decembrie și din rândurile de mai jos veți afla exact ce trebuie să faceți pentru a primi înapoi 450 lei din suma cheltuită pe noul vostru device Galaxy!

Samsung

Iată pașii necesari pentru a primi 450 lei înapoi la achiziția unuia dintre telefoanele sau a tabletei mai sus menționate:

  1. Cumpără un S9, S9+, Note 9 sau Galaxy Tab S4 în perioada 26 noiembrie - 2 decembrie de la partenerii Samsung
  2. Deschide un cont Samsung Members de pe noul tău smartphone
  3. Accesează bannerul de promoție din aplicația Samsung Members vizibil în perioada 3 - 10 ianuarie 2019
  4. Completează formularul și poți avea șansa să primești înapoi 450 lei
  5. Suma de 450 lei este virată în contul tău bancar

Cel mai important aspect de care trebuie să țineți cont este acela că doar primii 1500 care se înscriu în campanie prin intermediul banner-ului din aplicația Samsung Members în perioada 3 - 10 ianuarie 2019 vor fi desemnați câștigători. Odată ce pragul este atins, banner-ul va dispărea din aplicație. Câștigătorii vor fi ulterior contactați și validați pentru intrarea în posesie a premiului.

Așadar ce aveți de făcut pe scurt este să vă achiziționați un S9, S9+, Note 9 sau o tabletă Tab S4 în perioada 26 noiembrie - 2 decembrie din magazinele participante, să vă creați un cont în Samsung Members și apoi să accesați banner-ul din aplicație ce va fi afișat pe 3 ianuarie pentru a vă înscrie.

Pe site-ul Samsung găsiți regulamentul complet al campaniei și mai jos aveți lista magazinelor partenere pentru această promoție:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×