Samsung Galaxy A90 va oferi suport pentru încărcare rapidă la 25W; Peste Galaxy S10 la acest capitol

1.465 ori
<b>Samsung Galaxy A90 va oferi suport pentru încărcare rapidă la 25W; Peste Galaxy S10 la acest capitol</b>La câteva momente distanță de la apariția unor randări concept pentru viitorul smartphone Samsung Galaxy A90 care aparent va avea o cameră foto glisantă și rotativă totodată, iată că apar online noi vești despre dotările acestui

La câteva momente distanță de la apariția unor randări concept pentru viitorul smartphone Samsung Galaxy A90 care aparent va avea o cameră foto glisantă și rotativă totodată, iată că apar online noi vești despre dotările acestui device. Descoperim pe această cale faptul că handset-ul de vață va oferi suport pentru încărcare rapidă la 25W, adică mult superior lui Galaxy S10 care oferă încărcare la 15W.

Suportul pentru alimentare la 25W l-am regăsit de curând și pe Samsung Galaxy A70, dar și pe Galaxy S10 5G, iar curând își va face apariția și pe ineditul mid-range pregătit de către sud-coreeni. Odată cu această dezvăluire sosesc și alte detalii despre telefon, precum faptul că va oferi ecran FHD+ AMOLED de 6.7 inch, procesor din seria Snapdragon 700 și baterie de 3700 mAh.

Camera sa triplă din spate va fi compusă dintr-un senzor principal de 48 mpx, unul de 8 mpx și unul de tip 3D Time of Flight. Probabil va avea și 6 sau 8 GB RAM și scanner de amprente integrat în display. Prețul nu va fi deloc unul mic în ciuda alurii sale de telefon mid-trange, fiind vehiculate sume de 500-600 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×