Samsung Conquer, un nou model midrange și Motorola Photon, gata de lansare În iulie

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.103 ori
<b>Samsung Conquer, un nou model midrange și Motorola Photon, gata de lansare În iulie</b>Motorola Photon, o cunostiinta mai veche de-a noastră și un nou model de telefon Samsung midrange și-au făcut apariția pe o listă de lansări viitoare ale operatorului american Sprint. &nbsp; în vreme ce Photon are specificații foarte similare cu...

Motorola Photon, o cunostiinta mai veche de-a noastră și un nou model de telefon Samsung midrange și-au făcut apariția pe o listă de lansări viitoare ale operatorului american Sprint.

în vreme ce Photon are specificații foarte similare cu ale lui HTC Sensation (display qHD de 4.3 inchi, procesor dual core, camera de 8 megapixeli), Samsung Conquer va fi destinat celor ce nu doresc să cheltuiască prea mult pe un smartphone. Terminalul rulează Android 2.3 fără interfața TouchWiz și vine cu un procesor de 1 GHz, display HVGA touch de 3.5 inchi și o cameră de 3.2 megapixeli.

Conquer este capabil de videoconvorbiri prin intermediul camerei frontale de 1.3 megapixeli, iar la capitolul conectivitate modelul actual suporta tri-band CDMA. în ce privește lansarea, terminalul Samsung va sosi până pe 24 iulie, iar Motorola Photon este de asemenea programat pentru lansare în această lună.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×