Samsung Conquer, un nou model midrange și Motorola Photon, gata de lansare În iulie

1.153 ori
<b>Samsung Conquer, un nou model midrange și Motorola Photon, gata de lansare În iulie</b>Motorola Photon, o cunostiinta mai veche de-a noastră și un nou model de telefon Samsung midrange și-au făcut apariția pe o listă de lansări viitoare ale operatorului american Sprint. &nbsp; în vreme ce Photon are specificații foarte similare cu...

Motorola Photon, o cunostiinta mai veche de-a noastră și un nou model de telefon Samsung midrange și-au făcut apariția pe o listă de lansări viitoare ale operatorului american Sprint.

în vreme ce Photon are specificații foarte similare cu ale lui HTC Sensation (display qHD de 4.3 inchi, procesor dual core, camera de 8 megapixeli), Samsung Conquer va fi destinat celor ce nu doresc să cheltuiască prea mult pe un smartphone. Terminalul rulează Android 2.3 fără interfața TouchWiz și vine cu un procesor de 1 GHz, display HVGA touch de 3.5 inchi și o cameră de 3.2 megapixeli.

Conquer este capabil de videoconvorbiri prin intermediul camerei frontale de 1.3 megapixeli, iar la capitolul conectivitate modelul actual suporta tri-band CDMA. în ce privește lansarea, terminalul Samsung va sosi până pe 24 iulie, iar Motorola Photon este de asemenea programat pentru lansare în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×