Nokia N950, prea frumos să fie adevărat, prea frumos pentru consumatori...

2.925 ori
<b>Nokia N950, prea frumos să fie adevărat, prea frumos pentru consumatori...</b>Cei de la MyNokiaBlog au avut ocazia să petreacă ore bune în compania lui Nokia N950, varianta QWERTY a lui N9, destinata doar dezvoltatorilor și nu consumatorilor. Din experiența detaliată hands-on a acestora am aflat și că N950 există doar sub...

Cei de la MyNokiaBlog au avut ocazia să petreacă ore bune în compania lui Nokia N950, varianta QWERTY a lui N9, destinata doar dezvoltatorilor și nu consumatorilor. Din experiența detaliată hands-on a acestora am aflat și că N950 există doar sub forma a 250 de terminale, care au ajuns în mâna specialiștilor deja.

Se pare că producția ar fi încetat, iar acest N9 cu tastatura glisantă QWERTY și camera de 12 megapixeli este într-un soi de "împrumut" la dezvoltatori, deci nici gând de vânzări pe eBay. Astfel Nokia și-a acoperit spatele... Revenind la primele impresii despre acest model MeeGo cu ecran de 4 inchi, aflăm că mecanismul sau glisant amintește de cel al modelului E7 și designul per total este destul de similar cu al ultimului "Communicator".

Spre deosebire de E7, N950 are o aderență mai bună în mâna utilizatorului și tastatura este chiar mai comodă de folosit (și mai rapidă) decât pe E7. Ecranul LCD a făcut o impresie bună, atât la capitolul claritate, cât și unghi de vizualizare a imaginii, cu iconuri în culori vii și o grafică impresionantă în aplicații și clipuri video.

Nokia N950

Având în vedere toate aceste atuuri, plus interfața bazată pe Swipe a lui MeeGo, există deja ideea unei petiții pentru că Nokia să pună în vânzare și o variantă pentru consumatori a lui N950. Voi ați semna-o? Sau să așteptăm un model similar cu Windows Phone 7?

Nokia N950

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×