Google+, acum și sub formă de aplicație pentru iOS - iată imagini

1.421 ori
<b>Google+, acum și sub formă de aplicație pentru iOS - iată imagini</b>Aflasem cu câteva zile în urmă că aplicația Google+ a fost creată și în varianta pentru iOS și așteaptă acum aprobarea de la Apple. între timp avem deja o aplicație a serviciului de socializare de la Google pentru Android, chiar dacă...

Aflasem cu câteva zile în urmă că aplicația Google+ a fost creată și în varianta pentru iOS și așteaptă acum aprobarea de la Apple. între timp avem deja o aplicație a serviciului de socializare de la Google pentru Android, chiar dacă disponibilitatea sa este limitată.

Ei bine, în vreme ce așteptăm că gigantul din Cupertino să aprobe softul, descoperim primele screenshoturi din această aplicație. Imaginile vin de la Hiraldo Hierro, un inginer Google care a împărtășit experienta rulării lui Google+ pe un iPhone 4 folosind Google Hangout. Această versiune pentru iOS pare foarte similară cu cea de pe Android și ne așteptam ca toate funcțiile și designul să fie păstrate.

Suntem curioși câte aplicații va mai primi Google+ pentru platformele Android (third party) și iOS și cât va mai dura până ce și Windows Phone 7 va beneficia de propria aplicație. și pe când și suport Symbian... dacă mai e cazul?

Google+ pe iPhone

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×