Samsung Galaxy S8 are parte de încă o scăpare în imagine live, designul său ne este confirmat

10.063 ori
<b>Samsung Galaxy S8 are parte de încă o scăpare în imagine live, designul său ne este confirmat</b>Aceeaşi sursă care îl dezvăluia pe Samsung Galaxy S8 în prima imagine live, cu ecranul pornit a făcut publică în acest weekend o nouă fotografie cu acelaşi flagship, de această dată cu ecranul stins. Imaginea o vedeţi mai jos şi putem specula pe seama sa.

Aceeaşi sursă care îl dezvăluia pe Samsung Galaxy S8 în prima imagine live, cu ecranul pornit a făcut publică în acest weekend o nouă fotografie cu acelaşi flagship, de această dată cu ecranul stins. Imaginea o vedeţi mai jos şi putem specula pe seama sa.

Samsung Galaxy S8

Cea mai recentă fotografie

Având în vedere că cea mai nouă teorie îl plasează pe Galaxy S8 la o lansare pe 18 aprilie e devreme să vedem fotografii hands on cu flagship-ul. De aceea privim cu precauţie scăpările din ultima vreme, deşi imaginile seamănă mult cu randările telefonului. Asta înseamnă că nu mai avem buton Home fizic, muchiile sunt foarte înguste, iar marginile ecranului sunt rotunjite, poate chiar în stil Edge.

Samsung Galaxy S8

Leak precedent

Sus observăm camera selfie şi doi senzori, deşi nu e clar în ce măsură e şi un scanner de iris inclus aici sau nu. Muchia de jos e la rândul său subţire, iar telefonul pare destul de lung şi îngust, ca şi S7 şi S6 de altfel. E interesant că spatele nu apare în nici una din scăpările recente (cel puțin nu în fotografii), probabil fiind în dezbatere daca să fie lansată o versiune cu camera duală sau singulară a lui Galaxy S8.

Pentru cei care se întreabă, sursele afirmă că decizia de a prezenta S8 în aprilie ar fi asociată cu întârzierea chipset-ului Snapdragon 835, aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×