Samsung cumpăra o cotă de 10% din producătorul Pantech

Autor:  | Publicat în:  Samsung 745 ori
<b>Samsung cumpăra o cotă de 10% din producătorul Pantech</b>E drept că telefoanele Pantech nu au ajuns în Europa până acum, cel puțin nu în zona noastră, dar în SUA și în Asia această companie sud-coreena și-a construit un brand destul de apreciat. Ei bine, acum Samsung a decis să își țină rivalul...

E drept că telefoanele Pantech nu au ajuns în Europa până acum, cel puțin nu în zona noastră, dar în SUA și în Asia această companie sud-coreena și-a construit un brand destul de apreciat. Ei bine, acum Samsung a decis să își țină rivalul aproape, cumpărând o cotă de 10% din acțiunile Pantech.

Creatorul seriei Galaxy S a investit 50 de milioane de dolari în această companie, primind 10% din acțiunile sale. Dacă mă întrebați pe mine, autoritățile sud-coreene ar fi trebuit să se sesizeze și să considere tranzacția anticoncurențială, dar nu ar fi prima oară când se închid ochii la nereguli. Guvernul sud-coreen este cunoscut și pentru blândețea cu care tratează cazurile de spionaj industrial, printre altele.

Pantech Vega Iron

Pantech este producătorul de telefoane aflat pe locul 3 în Coreea de Sud, dar la nivel global compania a avut unele probleme cu vânzările recent. Doar modelul Pantech Vega Iron (imagine sus) a stârnit interesul publicului și presei, cu un ecran HD de 5 inch, margini extrem de subțiri ale ecranului și un procesor quad core Snapdragon 600. Ați vrea acest brand și în România?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×