Samsung cumpăra o cotă de 10% din producătorul Pantech

Autor:  | Publicat în:  Samsung 726 ori
<b>Samsung cumpăra o cotă de 10% din producătorul Pantech</b>E drept că telefoanele Pantech nu au ajuns în Europa până acum, cel puțin nu în zona noastră, dar în SUA și în Asia această companie sud-coreena și-a construit un brand destul de apreciat. Ei bine, acum Samsung a decis să își țină rivalul...

E drept că telefoanele Pantech nu au ajuns în Europa până acum, cel puțin nu în zona noastră, dar în SUA și în Asia această companie sud-coreena și-a construit un brand destul de apreciat. Ei bine, acum Samsung a decis să își țină rivalul aproape, cumpărând o cotă de 10% din acțiunile Pantech.

Creatorul seriei Galaxy S a investit 50 de milioane de dolari în această companie, primind 10% din acțiunile sale. Dacă mă întrebați pe mine, autoritățile sud-coreene ar fi trebuit să se sesizeze și să considere tranzacția anticoncurențială, dar nu ar fi prima oară când se închid ochii la nereguli. Guvernul sud-coreen este cunoscut și pentru blândețea cu care tratează cazurile de spionaj industrial, printre altele.

Pantech Vega Iron

Pantech este producătorul de telefoane aflat pe locul 3 în Coreea de Sud, dar la nivel global compania a avut unele probleme cu vânzările recent. Doar modelul Pantech Vega Iron (imagine sus) a stârnit interesul publicului și presei, cu un ecran HD de 5 inch, margini extrem de subțiri ale ecranului și un procesor quad core Snapdragon 600. Ați vrea acest brand și în România?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×