Angry Birds Seasons Abra-ca-Bacon review: un pic de bacon, un pic de clownerie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.287 ori
<b>Angry Birds Seasons Abra-ca-Bacon review: un pic de bacon, un pic de clownerie (Video)</b>Angry Birds Seasons ne aduce în noul său release, Abra-ca-bacon o tematică legată de circ, clowni și o "veselie întunecată", dacă pot spune astfel. Am testat jocul pe tableta E-Boda Supreme XL400 quad core, pe care o vedeți în review-ul de mai...

Angry Birds Seasons ne aduce în noul său release, Abra-ca-bacon o tematică legată de circ, clowni și o "veselie întunecată", dacă pot spune astfel. Am testat jocul pe tableta E-Boda Supreme XL400 quad core, pe care o vedeți în review-ul de mai jos:

Abra-ca-bacon a fost lansat pe 16 mai, este disponibil gratuit și a sosit simultan pe iOS și Android. Primiți 30 de nivele noi principale și 6 nivele bonus. Mecanismul principal nou aici este o serie de portaluri, prin care aruncați păsări, pietre sau alte obiecte, care vor ieși pe partea cealaltă a portalului, care corespunde culorii (albastru/roșu).

Angry Birds Seasons Abra-ca-Bacon review​

Abordarea este în sfârșit una nouă, cu multe zone mov din care vor ricoșa obiecte și cu toate păsările obișnuite: cea galbenă care "taie" prin lemn, cea portocalie, care se umflă ca un blowfish sau cea roz, care creează baloane în jurul său și ridică obiecte în aer. Este un release destul de greu și vă va lua cam o oră sau o oră și jumătate să îl terminați.

Am apreciat noile nivele și originalitatea portalurilor, iar jocul obține nota 9 din 10. Puteți descărca jocul de aici pentru Android și de aici pentru iOS și afla prețul tabletei, accesând eMAG.ro.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×