Plecări la vârful HTC: vicepreședintele pe comunicații globale demisionează, urmează Chief Product Officer-ul

Autor:  | Publicat în:  HTC 875 ori
<b>Plecări la vârful HTC: vicepreședintele pe comunicații globale demisionează, urmează Chief Product Officer-ul</b>Se pare că HTC e în mijlocul unor restructurări la vârf, după ce Jason Gordon, vicepreședinte pe secțiunea comunicații globale a anunțat pe Twitter că va părăsi compania. și asta după 7 ani de activitate, dar acesta nu e singurul oficial sus...

Se pare că HTC e în mijlocul unor restructurări la vârf, după ce Jason Gordon, vicepreședinte pe secțiunea comunicații globale a anunțat pe Twitter că va părăsi compania. și asta după 7 ani de activitate, dar acesta nu e singurul oficial sus pus care pleacă de la taiwanezi.

The Verge afirmă că CPO-ul Kouji Kodera a luat aceeași decizie și că încă jumătate de duzină de alți oficiali vor face la fel. Schimbările sunt puse pe seama deciziei lui Ben Ho, Chief Marketing Officer, care va muta planificarea și strategia înapoi la sediul din Taipei al companiei. CEO-ul Peter Chou dăduse la un moment dar verdictul pentru rezultatele slabe din 2012, dând vina pe marketing-ul slab. Am mai adăuga și eșecul colaborării cu Facebook și recent lansatul HTC First și avem destule motive pentru acest lanț de "demisii"!

Mutările HTC amintesc de cele Nokia, adică de centralizarea din ultimii ani și întoarcerea la rădăcini și la țara de baștină. E drept că de când a sosit HTC One și nouă direcție mai agresivă HTC lucrurile stau mai bine. HTC a devenit implicată activ în Champions League, are reclame subtil agresive legat de concurență și campanii inedite de promovare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×