Samsung dă În Apple tare de tot cu noua reclama-parodie pentru Samsung Galaxy S II (Video)

2.443 ori
<b>Samsung dă În Apple tare de tot cu noua reclama-parodie pentru Samsung Galaxy S II (Video)</b>Se pare că și Samsung a început să miște pe partea de advertising, Galaxy S II având parte de o reclamă nouă, care reușește să fie subtilă și agresivă față de fanii Apple în același timp. în această reclamă vedem "oițele" de fanboy...

Se pare că și Samsung a început să miște pe partea de advertising, Galaxy S II având parte de o reclamă nouă, care reușește să fie subtilă și agresivă față de fanii Apple în același timp. în această reclamă vedem "oițele" de fanboy stând la coadă pentru noul iCrap, în vreme ce le crește tensiunea văzând că blogurile critică device-ul.

Apoi apare un personaj din afară hipsterimii, fără Starbucks în mână și fără iDevice la purtător și îndrăznește să le arate fanilor Apple că există și alternative mai bune, cum ar fi Samsung Galaxy S II. Aici ar fi cam două abordări:

1. Cum îndrăznește tocmai Samsung să râdă de Apple, după ce le-a copiat produsele?
2. Bravo Samsung! în sfârșit o reclamă reușită, care râde de oițele oarbe care ar cumpăra orice le da Apple.

Oricare dintre aceste abordări va stârni conflicte între noua specie de "androitarzi" și cea mai veche, de "mactarzi". în ziua de azi e imposibil să nu stârnești un conflict când compari Apple cu orice terminal Android și mai ales cu unul despre care chiar Apple a spus că este o clonă. și acum, la comentarii vă rog!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×