Tableta Amazon Kindle Fire În teste la Mobilissimo.ro! Galeriei foto În premieră!

1.736 ori
<b>Tableta Amazon Kindle Fire În teste la Mobilissimo.ro! Galeriei foto În premieră!</b>V-am obișnuit cu premierele aici la Mobilissimo.ro și acum este momentul pentru încă una: tableta Amazon Kindle Fire este în teste chiar acum, faimosul device fiindu-ne oferit de către cei de la PCcommerce.ro, firmă din Timișoara. Vine în curând...

V-am obișnuit cu premierele aici la Mobilissimo.ro și acum este momentul pentru încă una: tableta Amazon Kindle Fire este în teste chiar acum, faimosul device fiindu-ne oferit de către cei de la PCcommerce.ro, firmă din Timișoara. Vine în curând și obișnuitul video de unboxing, dar deocamdată aruncați o privire pe galeria foto de pe contul nostru de Google+.

S-a vorbit foarte mult în ultima vreme despre acest device cu preț de 200 de dolari în State, considerat în sfârșit un rival pentru iPad. La urma urmei, predicțiile afirmă că va fi cazul de 5-6 milioane de livrări ale acestei tablete cu Gingerbread personalizat. Chiar dacă îi lipsește camera și conectivitatea 3G, terminalul este in continuare atractiv, arată și se mișcă fantastic și este cu siguranță o surpriză plăcută, mai ales la acest preț.

Să vedem acum cum va funcționa interconectarea cu serviciile Amazon, sau cele Netflix, de exemplu, asta pentru utilizatorul român. Până acum pot spune că interfața arata fantastic, iar tableta cu ecran de 7 inchi și procesor dual core de 1 GHz are potențial foarte mare de a face diferența pe piața Android. Revenim cu unboxingul în curând și cu recenzia video!

Tableta Amazon Kindle Fire În cutie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×