Samsung devine un brand ecologic cu 2 noi telefoane "verzi"

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.407 ori
<b>Samsung devine un brand ecologic cu 2 noi telefoane "verzi"</b>Una dintre tematicile showului Computex din acest an, desfasurat la Taipei a fost utilizarea tehnologiilor ecologice. Samsung s-a numarat printre companiile care doresc nu doar sa ia de la Mama Natura ci sa si dea ceva inapoi, prin intermediul unor...

Una dintre tematicile showului Computex din acest an, desfasurat la Taipei a fost utilizarea tehnologiilor ecologice. Samsung s-a numarat printre companiile care doresc nu doar sa ia de la Mama Natura ci sa si dea ceva inapoi, prin intermediul unor telefoane nepoluante.

2 noi handseturi Samsung pot fi considerate "verzi", modelele SCH-W510 si SGH-F268. In vreme ce terminalele nu fac nimic activ pentru a salva mediul inconjurator, ele sunt fabricate din materiale mai putin poluante. W510 foloseste "bio plastic dizolvat natural fabricat din porumb si folosit la partea din spate a bateriei si la alte componente".

Astfel, atunci cand veti arunca telefonului, acesta se va "dizolva" in natura. Suprafata sa a fost acoperita cu un strat antibacterian, iar celalalt model, F268 nu va folosi nici un fel de PVC-uri sau BFR-uri si va fi destinat pietei chinezesti. Chiar si accesoriile acestui handset vor fi lipsite de materiale PVC si BFR, facand din modelul F268 un terminal care ar putea salva "Mama Natura", cel putin temporar.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×