Skype 4.0 Beta acum disponibil pentru download

2.782 ori
<b>Skype 4.0 Beta acum disponibil pentru download</b>Versiunea 4.0 a celebrului Skype este acum disponibila, sosind cu o interfata noua si cu functii video mai performante. In vreme ce vechiul Skype era foarte bun pentru apeluri voce, varianta noua se axeaza pe videoconferinte. Skype 4.0 poate fi descarcat...

Versiunea 4.0 a celebrului Skype este acum disponibila, sosind cu o interfata noua si cu functii video mai performante. In vreme ce vechiul Skype era foarte bun pentru apeluri voce, varianta noua se axeaza pe videoconferinte. Skype 4.0 poate fi descarcat aici.

Daca ati efectuat vreodata un apel video cu ajutorul lui Skype ati constatat cu siguranta ca procesul este anevoios. Ei bine lucrurile s-au schimbat, iar videoconvorbirile sunt la indemana oricarui incepator. Exista totusi numeroase functii ale lui Skype 4.0 pe care nu le vom vedea in aceasta versiune beta, ci doar in varianta finala.

Printre acestea se numara Skype Store, Skype Prime, reformarea automata a numarului, transferarea convorbirii, prezentari video si integrarea contactelor din Outlook. Speram ca noul Skype se descurca mai bine cu selectarea hardware-ului decat predecesorii sai. Este vorba in special de recunoasterea placilor audio, astfel incat sa nu existe probleme de compatibilitate si de volum in timpul convorbirilor. Aceasta problema este inca prezenta in varianta Beta, dar ea va fi rezolvata in versiunea finala. Cel putin Skype selecteaza hardware-ul potrivit acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×