Samsung e gata să ofere servicii 5G până În 2020; Viteze de download de zeci de Gbps!

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 980 ori
<b>Samsung e gata să ofere servicii 5G până În 2020; Viteze de download de zeci de Gbps!</b>Samsung Electronics a anunțat ieri că a reușit să dezvolte o soluție de conectivitate de generație a cincea, adică 5G, pe care o va lansa la nivel comercial până în 2020. &nbsp; Nouă tehnologie wireless va permite atingerea unor viteze mai mari...

Samsung Electronics a anunțat ieri că a reușit să dezvolte o soluție de conectivitate de generație a cincea, adică 5G, pe care o va lansa la nivel comercial până în 2020.

Nouă tehnologie wireless va permite atingerea unor viteze mai mari decât la 4G LTE și folosind nouă soluție, utilizatorii vor putea atinge viteze de download de zeci de gigabiți pe secundă, față de 75 Mbps cât oferă 4G. Samsung afirma că a testat cu succes platforma folosind banda de 28 GHz pentru a transfera date la 1 Gbps.

Gigantul sud-coreean a declarat că a folosit 64 de elemente pentru antena sa, pentru a reuși să depășească problemele pe care le-au avut alte companii în testele 5G. Din câte știu și Ericsson lucra la un sistem similar, ba chiar au avut și o prezentare de acest gen la Mobile World Congress 2013. Cine va fi în avantgarda noii tehnologii, în afară de Samsung?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×