Un nou Nokia Lumia Își face apariția Într-un teaser TV; Telefonul se lansează mâine!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.183 ori
<b>Un nou Nokia Lumia Își face apariția Într-un teaser TV; Telefonul se lansează mâine!</b>Mâine e ziua cea mare în care Nokia are organizat un eveniment la Londra, menit să lanseze un nou telefon Lumia, unul cu camera Pureview din câte am înțeles. Interesant e că finlandezii au ales să posteze deja un teaser pentru handset, teaser care...

Mâine e ziua cea mare în care Nokia are organizat un eveniment la Londra, menit să lanseze un nou telefon Lumia, unul cu camera Pureview din câte am înțeles. Interesant e că finlandezii au ales să posteze deja un teaser pentru handset, teaser care a rulat deja la televizor în Marea Britanie.

Clipul a fost scurt și s-a axat pe prim planuri cu lentila și blițul noului smartphone, iar motto-ul a fost "noul Nokia Lumia va sosi în curând". Săptămâna trecută Nokia a prezentat telefonul Lumia 928 în SUA, în varianta pentru operatorul Verizon, iar acel model aducea în plus un bliț Xenon și ecran AMOLED, în comparație cu Lumia 920, în rest era identic.

Nokia Catwalk

Tot Nokia a anunțat săptămâna trecută și modelul Asha 501, un low end care aduce câteva funcții de smartphone în segmentul telefoanelor ieftine. Mâine e posibil să vedem în sfârșit terminalul cunoscut sub nume de cod EOS și dotat cu camera de 41 de megapixeli. De asemenea, telefonul ar putea adopta o carcasă de metal în loc de policarbonat și sperăm că asta să nu afecteze prea mult greutatea. Rămâne să rezolvăm misterul mâine!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×