Samsung e În tratative pentru a achiziționa compania germana Novaled, axată pe display-uri pentru telefoane

Autor:  | Publicat în:  Samsung 845 ori
<b>Samsung e În tratative pentru a achiziționa compania germana Novaled, axată pe display-uri pentru telefoane</b>Samsung e în negocieri pentru achiziționarea companiei Novaled, o firmă germană specializată pe producția de materiale necesare pentru iluminarea ecranelor de smartphone și televizor. Lee Tae Hun, purtător de cuvânt al unei divizii Samsung a...

Samsung e în negocieri pentru achiziționarea companiei Novaled, o firmă germană specializată pe producția de materiale necesare pentru iluminarea ecranelor de smartphone și televizor. Lee Tae Hun, purtător de cuvânt al unei divizii Samsung a confirmat achiziția pentru presă.

Tranzacția ar urma să coste 200 de milioane de dolari și s-ar putea încheia în această săptămână. Samsung încearcă să obțină control asupra tehnologiei OLED, pe măsură ce trendul în rândul utilizatorilor este de a achiziționa telefoane și televizoare cu ecrane mai subțiri și cu consum ceva mai redus. Ne ducem cu gândul imediat la Sharp și tehnologia sa IGZO, la care sunt sigur că Samsung râvnește.

Novaled are sediu în Dresden, Germania și produce materiale organice și tehnologie pentru OLED-uri, utilizate pe telefoane și televizoare. în plus ei se implică și în industria panourilor solare, iar Samsung deține deja 10% din companie și au generat 53% din vânzările Novaled din 2011. în acest condiții îmi vine greu să cred că giganți ca Apple vor putea apela la alte companii în afară de Samsung sau LG dacă doresc panouri de calitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×