Oppo se extinde În zona cameraphone, pregătește o serie N-Lens cu super camere

1.065 ori
<b>Oppo se extinde În zona cameraphone, pregătește o serie N-Lens cu super camere</b>Luna august înseamnă o evoluție importantă pentru compania Oppo, care se va extinde în România, printre altele. Pe lângă această evoluție, aflăm și că firma chineză pregătește o serie de cameraphone-uri cunoscute sub numele de Seria N....

Luna august înseamnă o evoluție importantă pentru compania Oppo, care se va extinde în România, printre altele. Pe lângă această evoluție, aflăm și că firma chineză pregătește o serie de cameraphone-uri cunoscute sub numele de Seria N.

Săptămâna trecută aflam că Oppo ne va aduce un terminal cu procesor Snapdragon 800 în curând, iar acum se pare că vom primi și un rival pentru Galaxy Camera și Galaxy S4 Zoom. N-Lens va fi un cameraphone, pe care Oppo îl numește "cel mai important flagship, la nivel de serie, în evoluția Oppo". Specificațiile sunt necunoscute și având în vedere că în cazul lui Oppo Find 5, handsetul a împrumutat senzorul foto de la Xperia Z, poate că noul venit îl va împrumuta pe cel al lui Honami de această dată.

E interesant și că Oppo nu a confirmat că noile modele vor rula Android, iar compania a postat recent o randare cu un Windows Phone pe care l-ar putea crea. Să ne așteptăm oare la o surpriză marca Pureview de la această firmă? La urma urmei și procesorul Exynos de la Samsung părea menit să rămână doar la această companie și până la urmă a ajuns și la Meizu. De ce nu ar ajunge și Pureview la Oppo?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×