Samsung E1107 Crest, un telefon ieftin bazat pe energie solara

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.315 ori
<b>Samsung E1107 Crest, un telefon ieftin bazat pe energie solara</b>Samsung tocmai a anuntat primul sau telefon bazat pe energie solara, care va fi disponibil comercial si nu este vorba de Blue Earth, pe care l-am vazut in februarie, ci de noul E1107 Crest. Acest candybar este un terminal low end destinat pietelor...

Samsung tocmai a anuntat primul sau telefon bazat pe energie solara, care va fi disponibil comercial si nu este vorba de Blue Earth, pe care l-am vazut in februarie, ci de noul E1107 Crest.

Acest candybar este un terminal low end destinat pietelor emergente, iar el vine cu o baterie de 800 mAh, care poate fi schimbata intr-un fel tipic, datorita panourilor solare aflate pe partea din spate a carcasei. Samsung afirma ca o ora in bataia soarelui ii va garanta handsetului pana la 5, 10 minute de convorbire.

In privinta designului, Samsung E1107 Crest Solar seamana cu modelul E1100 si aflam si ca terminalul vine cu suport pentru conectivitate dual band GSM (900/1800 MHz), un display CSTN de 1.52 inch (rezolutie 128 x 128 pixeli), radio FM, sonerii MP3, lanterna incorporata si mobile tracker. Samsung E1107 Crest Solar va fi disponibil din aceasta luna in Asia de Sud Est si de Sud Vest, Europa si America Latina.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×