Samsung Galaxy Note 7 atinge o luminozitate uriaşă la testele DisplayMate: aproape 1050 unităţi nits

2.085 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 atinge o luminozitate uriaşă la testele DisplayMate: aproape 1050 unităţi nits</b>Acum că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 a început să fie deja disponibil pe piață, este vremea să vedem și primele teste realizate acestuia. Primul de pe listă este cel marca DisplayMate, acesta având în prim-plan testarea display-ului și în mod specific

Samsung îşi continuă tradiţia de a implementa ecrane excelente pe terminalele sale flagship şi Samsung Galaxy Note 7 tocmai a obţinut un rezultat uriaş la testul DisplayMate. Autoritatea se ocupă cu analiza atentă a panourilor ecranelor de pe terminalele de top, la capitole precum calibrare a culorilor, luminozitate, reflexie şi multe altele.

Testele lor au arătat că ecranul lui Note 7 atinge aproape 1050 de unităţi nits. Panoul e cel mai luminos în mod automat, iar odată ce expunem handsetul la soare, el îşi va amplifica luminozitatea pentru a oferi destul contrast pentru o vizibilitate ideală. Galaxy S7 atingea 855 nits la acelaşi test, fiind premiant la acest capitol la începutul anului, dar iată-l deja surclasat de Note 7.

Note 7 atinge 1048 nits în condiţii similare de test, iar rating-ul pentru contrast este de asemenea foarte bun: între 124 şi 228. Acelaşi display Super AMOLED HDR de 5.7 inch are şi rata de reflexie de 4.6%, cea mai scăzută până acum la testele DisplayMate. Setat în mod Manual şi nu Auto, ecranul tot rămâne impresionant, atingând 639 de nits, faţă de Galaxy S7, care ajungea la 440 nits în acest mod.

Cel mai nou Note are atuul faptului că vine cu un senzor de luminozitate în faţă, dar şi unul în spate, pentru a detecta mai bine lumina din jur. Rămâne de văzut şi câte unităţi LUX atinge acest smartphone, având în vedere că la Mobilissimo.ro campionul rămâne Galaxy S6 Edge, cu peste 900 de LUX atinşi la soare, depășind şi modelele S7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×