Skype, distrugatorul telefoniei mobile

Autor:  | Publicat în:  Skype 1.603 ori
<b>Skype, distrugatorul telefoniei mobile</b>Oracle Communications au dat publicului rezultatele unui sondaj care arata ca 80% din personalul executiv al companiei crede ca apelurile vocale nu vor mai fi principala sursa de venit pentru producatorii de terminale mobile in termen de 6 ani. Studiile...

Oracle Communications au dat publicului rezultatele unui sondaj care arata ca 80% din personalul executiv al companiei crede ca apelurile vocale nu vor mai fi principala sursa de venit pentru producatorii de terminale mobile in termen de 6 ani.

Studiile arata ca la nivel global, personalul executiv considera ca noile servicii VoIP, cum este Skype, sunt cea mai mare amenintare la adresa retelelor de telefonie mobila. 72% dintre cei chestionati cred ca introducerea unor noi servicii ar fi strategia cea mai eficienta pentru a salva convorbirile platite care genereaza venituri pentru marile retele. Providerii de servicii vor trebui sa isi imbunatateasca acoperirea, sa isi schimbe structura organizatorica si ofertele pentru a atrage noi utilizatori.

Astfel de oferte atractive ar putea fi: instant messaging convergent pentru toate retelele, content sharing in timpul convorbirilor si apeluri efectuate cat mai rapid. Atat operatorii wireless cat si cei de "linie fixa" vor trebui sa actioneze imediat daca nu vor sa piarda teren in fata serviciilor VoIP. Aceste studii au fost efectuate in 36 de tari, 38 % din repondenti fiind europeni, 28 % din SUA si 28% din zona Asia-Pacific.  O treime din firmele participante la sondaj erau operatori de telefonie fixa sau mobila, restul fiind sefi sau senior manageri la marile companii din domeniu.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×