Samsung F500 Ultra Video oficial certificat DivX

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.723 ori
<b>Samsung F500 Ultra Video oficial certificat DivX</b>Desi Samsung a lansat vestea despre noul sau terminal F500 ca va deveni "primul din lume" certificat DivX cand a fost lansat acum cateva luni. DivX a certificat aceasta declaratie, cand codecul video si compania Samsung a anuntat azi ca Samsung SGH-F500...

Desi Samsung a lansat vestea despre noul sau terminal F500 ca va deveni "primul din lume" certificat DivX cand a fost lansat acum cateva luni.

DivX a certificat aceasta declaratie, cand codecul video si compania Samsung a anuntat azi ca Samsung SGH-F500 "Ultra Video" va fi "primul terminal din lume" cu o certificare oficiala DivX .

Daca ati asteptat sa aveti toate acele filme DivX si emisiuni TV pe terminal pentru a le vedea oriunde, Sammy F500 poate fi ceea ce ati asteptat, cel putin pentru 2007.

Deci, e oficial - sa inceapa sa curga video Divx de pe F500 (bineinteles, cand veti avea unul).

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×