Telefon concept cu ecran semitransparent

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 980 ori
<b>Telefon concept cu ecran semitransparent</b>Majoritatea telefoanelor mobile cu camera necesita trecerea printr-un ecran LCD a imaginii pentru a putea vedea ceea ce dorim sa fotografiem inainte de a face o poza. Telefonul concept cu preview WYSIWYG ("What You See Is What You Get") din imaginea de...

Majoritatea telefoanelor mobile cu camera necesita trecerea printr-un ecran LCD a imaginii pentru a putea vedea ceea ce dorim sa fotografiem inainte de a face o poza.

Telefonul concept cu preview WYSIWYG ("What You See Is What You Get") din imaginea de mai sus de la Pei-Hua Huang, revolutioneaza modul prin care previzualizam ceea ce dorim sa fotografiem.

Motivul din spatele numelui ciudat se gaseste in partea de sus a telefonului care este semitransparenta si care se comporta ca un mare vizor unde vei vedea chiar ceea ce vei captura cu camera de 3 megapixeli. Un ecran tactil QVGA care se ajusteaza singur conform nevoilor tale intregeste dotarile si asa putin cunoscute ale acestui telefon.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×