Telefon concept cu ecran semitransparent

998 ori
<b>Telefon concept cu ecran semitransparent</b>Majoritatea telefoanelor mobile cu camera necesita trecerea printr-un ecran LCD a imaginii pentru a putea vedea ceea ce dorim sa fotografiem inainte de a face o poza. Telefonul concept cu preview WYSIWYG ("What You See Is What You Get") din imaginea de...

Majoritatea telefoanelor mobile cu camera necesita trecerea printr-un ecran LCD a imaginii pentru a putea vedea ceea ce dorim sa fotografiem inainte de a face o poza.

Telefonul concept cu preview WYSIWYG ("What You See Is What You Get") din imaginea de mai sus de la Pei-Hua Huang, revolutioneaza modul prin care previzualizam ceea ce dorim sa fotografiem.

Motivul din spatele numelui ciudat se gaseste in partea de sus a telefonului care este semitransparenta si care se comporta ca un mare vizor unde vei vedea chiar ceea ce vei captura cu camera de 3 megapixeli. Un ecran tactil QVGA care se ajusteaza singur conform nevoilor tale intregeste dotarile si asa putin cunoscute ale acestui telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×