Samsung F700 primul rival pe masura iPhone de la Apple!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.089 ori
<b>Samsung F700 primul rival pe masura iPhone de la Apple!</b>In asteptarea 3GSM, Samsung si-a prezentat cel mai nou model din cadrul series Ultra Smart, F700. De ce rivalul lui iPhone? Aruncati o privire peste specificatiile sale tehnice si veti gasi cel putin 2 motive pentru care sa preferati acest terminal in...

In asteptarea 3GSM, Samsung si-a prezentat cel mai nou model din cadrul series Ultra Smart, F700. De ce rivalul lui iPhone? Aruncati o privire peste specificatiile sale tehnice si veti gasi cel putin 2 motive pentru care sa preferati acest terminal in locul celui de la Apple.

Avand o camera de 5 megapixeli cu autofocus incorporat si suportand o conexiune HSDPA de 7.2 Mbps, F700 promite foarte mult impatimitilor din domeniul terminalelor mobile. Surprizele nu se termina aici si puteti admira modelul in pozele de mai sus, vazand si ceea ce-l diferentiaza in mod clar de rivalul de la Apple: tastatura QWERTY.

O alta surpriza placuta este rezolutia display-ului touchscreen, si anume 440x220 pixeli, asta in conditiile in care avem de-a face cu un ecran TFT de 2,8 inch. Pe langa optiunile caracteristice unui smartphone, F700 va poseda o functie a touchscreen-ului numita VibeTonz, care va permite utilizatorului sa "simta" butoanele pe care le va apasa cu ajutorul unor vibratii.

Toate aceste feature-uri vor fi incluse intr-un telefon ce va masura 104x50x16.5mm, iar F700 va include chiar si o functie de drag-n-drop care va usura controlul telefonului si operarea cu meniurile acestuia. Nici vorba de o copie iPhone, mai degraba un frate vitreg si rau ce doreste sa "rapeasca" segmentul de public pus pe jar de terminalul de la Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×