Samsung G800, telefonul cu camera de 5 megapixeli a fost lansat!

12.821 ori
<b>Samsung G800, telefonul cu camera de 5 megapixeli a fost lansat!</b>Ati aflat probabil de acest super-terminal din articolele anterioare, in care va informam ca acesta este un competitor de marca al celebrului Nokia N95, cel putin la capitolul calitate a pozelor. Iata ca acum Samsung G800 a fost lansat oficial si il vom...

Ati aflat probabil de acest super-terminal din articolele anterioare, in care va informam ca acesta este un competitor de marca al celebrului Nokia N95, cel putin la capitolul calitate a pozelor. Iata ca acum Samsung G800 a fost lansat oficial si il vom vedea in Europa in luna noiembrie.

Acest superb slider s-a facut remarcat prin camera sa de 5 megapixeli cu zoom optic de pana la 3x si flash Xenon, feature-uri care lipsesc chiar si de la faimoasele Nokia N95 si chiar Sony Ericsson K850i. Nici unul dintre acestea nu suporta zoom optic si doar K850i are flash Xenon. In ce priveste Samsung G800, nu cunoastem inca data sa oficiala de lansare, dar nici pretul.

Totusi stim cu siguranta ca daca veti achizitiona terminalul, veti fi posesorul unui handset 3G (HSDPA), care printre altele include un display color QVGA de 262.000 de culori cu o diagonala de 2.4 inch. Pe lista de specificatii tehnice a noului Samsung se afla si suportul pentru Bluetooth 2.0, un media player performant si slot microSD pentru carduri de memorie. In ce priveste softul camerei, producatorul a afirmat ca acesta va asigura stabilizarea digitala a imaginii, reducerea efectului de “ochi rosii” si capacitate de recunoastere a fetei. Nerabdatori sa cumparati un G800? Au mai ramas doar cateva saptamani de asteptare!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×