Nokia N81 8GB livrat acum in toate magazinele!

2.611 ori
<b>Nokia N81 8GB livrat acum in toate magazinele!</b>Nokia N81 8GB tocmai a inceput sa fie livrat la reprezentantele din toata lumea, iar telefonul reuseste sa combine functiile muzicale cu cele de gaming intr-un terminal de succes. Admirati-l in imaginea urmatoare, inainte ca acesta sa poposeasca in...

Nokia N81 8GB tocmai a inceput sa fie livrat la reprezentantele din toata lumea, iar telefonul reuseste sa combine functiile muzicale cu cele de gaming intr-un terminal de succes. Admirati-l in imaginea urmatoare, inainte ca acesta sa poposeasca in Romania:

N81 8GB este pionierul tehnologiei 3D Multimedia Menu, care va deveni in curand interfata standard pentru toate terminalele din seria N. Conform unui reprezentant al gigantului finlandez, accesarea colectiei dumneavoastra portabile de muzica si jocuri nu mai este de ajuns la ora actuala. In ziua de azi, utilizatorii doresc sa controleze felul in care consuma continuturile care garanteaza divertismentul digital.

Persoanele care poseda un N81 8GB vor dori sa descopere noi melodii si jocuri preferate si sa le imparta cu prietenii fara a fi limitati de locul in care se afla. Seria N este definita de aceste caracteristici, iar noua platforma N-Gage a fost implementata cu succes pe terminalele tocmai lansate. Serviciul cu acelasi nume urmeaza sa fie lansat catre finalul acestui an, in vreme ce handsetul de 8GB mentionat anterior va fi disponibil la pretul de 430 de euro (fara TVA).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×