Sharp AQUOS DMB, telefonul cu display de 480 x 854 pixeli

1.556 ori
<b>Sharp AQUOS DMB, telefonul cu display de 480 x 854 pixeli</b>Stim ca europenii nu sunt interesati de serviciile de televiziune mobila, daca este sa ne luam dupa ultimele sondaje, dar este posibil ca romanii sa iasa din tipar, deci probabil veti aprecia terminalul de mai jos si surprinzatoarea sa rezolutie de 480 x...

Stim ca europenii nu sunt interesati de serviciile de televiziune mobila, daca este sa ne luam dupa ultimele sondaje, dar este posibil ca romanii sa iasa din tipar, deci probabil veti aprecia terminalul de mai jos si surprinzatoarea sa rezolutie de 480 x 854 pixeli.

Un astfel de super-display face handsetul ideal pentru vizionare programelor TV si se pare ca avem de-a face cu o rezolutie DVD “de buzunar”. Terminalul Sharp AQUOS DMB este de asemenea dotat cu o camera de 3.2 megapixeli si se pare ca nu va poposi prea curand in Statele Unite, dar nici un Europa. De mentionat este faptul ca astfel de display-uri de inalta rezolutie sunt foarte apreciate in Asia, deoarece acestea sunt ideale pentru afisarea setului de caractere al limbilor vorbite pe continent.

Evident, potentialul unui super-display este mare, de la usurinta cu care se pliaza pe o interfata complexa, la functii avansate de gaming. Si nu orice gaming, ci unul 3D, care ar face chiar si Nokia N-Gage invidios. Unde se va opri evolutia acestor rezolutii? Deja calitatea si rezolutia DVD par idei invechite, care vor fi depasite in curand, daca nu au fost deja... Traim oare in era home cinema-ului de buzunar sau a consolei incorporate intr-un telefon sau mai avem de asteptat?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×