Samsung Galaxy A10s primește și certificarea Wi-Fi; Cu un pas mai aproape de debut

952 ori
<b>Samsung Galaxy A10s primește și certificarea Wi-Fi; Cu un pas mai aproape de debut</b>După ce anterior smartphone-ul Samsung Galaxy A10s primea certificarea FCC, iată că în acest weekend apare și certificarea din partea Wi-Fi Alliance. Aici device-ul apare cu numele de cod SM-A70F/DS și după cum se poate remarca varianta

După ce anterior smartphone-ul Samsung Galaxy A10s primea certificarea FCC, iată că în acest weekend apare și certificarea din partea Wi-Fi Alliance. Aici device-ul apare cu numele de cod SM-A70F/DS și după cum se poate remarca este vorba despre varianta dual-SIM. 

Samsung Galaxy A10s

Se confirmă pe această cale prezența sistemului de operare Android 9.0 la bord și a conectivității Wi-Fi 2.4 GHz. Din datele anterior sosite în online știm că smartphone-ul are baterie de 3900 mAh, suport 4G LTE și un ecran cu diagonală de 6.3 - 6.4 inch. Va avea și scanner de amprente fizic în spate și tot aici vom găsi o cameră foto duală. 

Ca dimensiuni acest device va sosi într-o carcasă cu lungime de 157 mm și lățime de 75.8 mm. Ținând cont de aceste certificări sunt șanse mari ca debutul să aibă loc luna viitoare. Așteptăm totodată și alte leak-uri, poate de această dată sub formă de imagini.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×