Samsung Galaxy A70 este certificat de TENAA; Ecran de 6.7 inch și baterie de 4500 mAh la bord

Autor:  | Publicat în:  Samsung 743 ori
<b>Samsung Galaxy A70 este certificat de TENAA; Ecran de 6.7 inch și baterie de 4500 mAh la bord</b>În așteptarea evenimentului Samsung programat pentru data de 10 aprilie, acolo unde sunt așteptate noi modele din seria Galaxy A, iată că descoperim o certificare TENAA pentru unul dintre telefoanele ce ar putea debuta atunci

În așteptarea evenimentului Samsungprogramat pentru data de 10 aprilie, acolo unde sunt așteptate noi modele din seria Galaxy A, iată că descoperim o certificare TENAA pentru unul dintre telefoanele ce ar putea debuta atunci. Este vorba despre Samsung Galaxy A70 (SM-A7050), smartphone ce va fi pe placul celor care consumă multimedia și care vor și o baterie pe măsură.

Samsung Galaxy A70

Din listarea agenției chineze aflăm că handset-ul sosește cu un uriaș display de 6.7 inch ce adoptă decupaj picătură (Infinity-U) și care ne oferă rezoluție FHD+, respectiv tehnologie Super AMOLED. Are procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 675 și vine în variante cu 6 sau 8 GB RAM și cu 128 GB de stocare flash + slot pentru carduri microSD.

Specificații Galaxy A60:

  • Display: 6.7 inch, Infinity-U Super AMOLED, FHD+ 
  • Procesor: Qualcomm Snapdragon 675
  • Memorie: 6/8 GB RAM + 128 GB stocare, slot microSD
  • Cameră selfie: 32 mpx
  • Cameră spate: 32 mpx + 5 mpx (bokeh, f/2.2) + 8 mpx (ultrawide f/2.2)
  • Baterie: 4500 mAh cu încărcare rapidă
  • Conectivitate: 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac dual-band, Bluetooth 5.0, A-GPS, NFC, USB-C
  • Altele: scanner de amprente în ecran

Galaxy A70 oferă cameră selfie de 32 mpx, iar în spate o cameră triplă ce include un senzor principal de 32 mpx, unul secundar de 5 mpx pentru bokeh și un al treilea senzor de 8 mpx ultra-wide. Bateria este o unitate de 4500 mAh și se încarcă rapid, iar printre alte dotări mai avem un scanner de amprente integrat în display, Wi-Fi dual-band, USB-C , ba chiar și jack audio. 

Din câte putem observa, telefonul va sosi și într-o variantă cu spate gradient. Așteptăm acum detalii despre preț! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×