Samsung îţi dă 40.000 de dolari să îi creezi următorul design de telefon, într-un concurs alături de revista Dezeen

1.902 ori
<b>Samsung îţi dă 40.000 de dolari să îi creezi următorul design de telefon, într-un concurs alături de revista Dezeen</b>ANu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar la un moment dat Nokia a avut o competiţie de designuri pentru un viitor telefon şi a acceptat toate ideile fanilor. Ele au fost punct de pornire pentru telefoane Lumia, iar acum Samsung

ANu ştiu dacă mai ţineţi minte, dar la un moment dat Nokia a avut o competiţie de designuri pentru un viitor telefon şi a acceptat toate ideile fanilor. Ele au fost punct de pornire pentru telefoane Lumia, iar acum Samsung o ia pe aceeaşi rută. Gigantul sud coreean alături de revistă de design Dezeen pun la bătaie premii de până la 40.000 de dolari.

Cu 2 ani în urmă tot Samsung şi Dezeen au lansat o competiţie similară pentru designuri de suporturi pentru televizoare QLED. În 2019 e momentul să vedem o competiţie axată pe designuri de telefoane şi purtabile. Se caută idei revoluţionare şi concepte nemaivăzute pentru un posibil Galaxy S11 şi Galaxy Watch 2020. Până şi entry-urile pentru tablete sau Galaxy Fit-uri sunt acceptate.

Câştigătorii din fiecare categorie vor trebui să împartă suma totală de 40.000 de dolari. Se pare că e şi o categorie de accesorii şi chiar una de wallpaper-uri. La telefoane se caută o experienţă a utilizatorului îmbunătăţită şi un design atractiv, în vreme ce la wallpaper-uri se caută interactivitate, contextualitate şi afişajul de informaţii vitale. 5 câştigători vor fi aleşi la fiecare categorie şi vor fi apoi duşi la Londra pentru a îşi prezenta ideile în faţa unui juriu. Acesta va alege 3 câştigători.

Ei vor ajunge la Samsung Developer Conference în San Jose şi îşi vor ridica premiile de acolo. Câştigătorul la fiecare categorie ia 10.000 de dolari, locul doi 5.000 de dolari şi locul 3 3.000 de dolari. Locul 4 şi 5 iau câte 1000 de dolari şi o excursie la Londra.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×