Minions Paradise Review (Allview P8 Energy): grafică prea bună pentru un joc banal de adunat resurse şi de party cu minioni (Video)

1.545 ori
<b>Minions Paradise Review (Allview P8 Energy): grafică prea bună pentru un joc banal de adunat resurse şi de party cu minioni (Video)</b>Mania minionilor se manifestă şi &icirc;n lumea jocurilor Android, sub forma lui Minions Paradise. Titlul a fost testat de noi pe Allview P8 Energy şi &icirc;i puteţi vedea recenzia mai jos. Acesta este un joc gratuit, de la Electronic Arts şi are...

Mania minionilor se manifestă şi în lumea jocurilor Android, sub forma lui Minions Paradise. Titlul a fost testat de noi pe Allview P8 Energy şi îi puteţi vedea recenzia mai jos. Acesta este un joc gratuit, de la Electronic Arts şi are chiar şi o poveste.

Se pare că unul din minioni a fost cauza unui naufragiu şi acum trebuie să se revanşeze faţă de cei de la bord făcând din o insulă părăsită un tărâm ideal pentru petreceri. Aici preia gamerul controlul şi începe să construiască o mlaştină, statui, să adune nuci de cocos şi să taie bambus, evident folosind minionii că muncitori. Acesta este un titlu tipic de adunare de resurse şi construcţii de clădiri, fără un scop clar.

Diferenţa e că avem şi mini game-uri, precum cel în care suntem traşi de un crocodil pe apă şi trebuie să adunăm dinţi de rechin şi să sărim peste obstacole. Trebuie spus şi că grafica lui Minions Paradise arata foarte bine, fiind cu mult peste medie şi având animaţii complexe şi excelent randate. Minionii cei galbeni au personalităţi clar individualizate şi lăsaţi de capul lor pe insula fac tot soiul de năzbâtii.

Minions Paradise

În fine, veţi putea fabrica şi bombe şi skateboard-uri şi crea tot soiul de itemuri care aduc şi alţi minioni pe insulă, tentaţi de distracţie. Când totul va merge bine şi veţi aduna destule puncte Party va începe şi o petrecere şi un dans şi frenezie generală se vor aşterne asupra insulei. Veţi putea construi şi un parc acvatic şi să vă extindeţi pe alte insule, dar toate aceste lucruri costa resurse. Am apreciat meniurile clar segmentate aici, dar jocul devine plictisitor rapid, mai ales că are şi timere lungi pentru construcţii şi upgrade-uri.

Îi acordăm nota de 8 din 10 pentru lipsa de unicitate.  Il descarcati de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS și trebuie spus că cei mici vor adora acest joc!

Allview P8 Energy, prețuri actualizate:

Review Minions Paradise, prezentat pe Allview P8 Energy

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×