Samsung Galaxy A5 (2017) primește o recenzie video; vine cu 3 GB RAM și adoptă un design similar lui Galaxy S7

5.233 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2017) primește o recenzie video; vine cu 3 GB RAM și adoptă un design similar lui Galaxy S7</b>Sud-coreenii de la Samsung se pregătesc ca în perioada următoare să aducă pe piață și noua gamă de terminale Galaxy A 2017, gamă din care vom avea pentru început modelele A3 (2017), A5 (2017) și nu în ultimul rând A7 (2017). În vreme ce așteptăm lansarea

În timp ce așteptăm ca sud-coreenii de la Samsung să anunțe oficial noile terminale din seria Galaxy A (2017), iată că în mediul online își face apariția o recenzie video pentru modelul mijlociu ca dimensiuni - și anume Galaxy A5 (2017). Deși clipul original a fost la scurt timp înlăturat de pe platforma de socializare YouTube, acesta a fost rapid salvat și acum îl regăsim încărcat pe diverse conturi precum InSamsung în cazul de față.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Revenind la recenzia video, aceasta acoperă câteva capitole precum rezultatele smartphone-ului în benchmark-uri, autonomia bateriei, dar și design-ul. Aflăm că în AnTuTu s-a obținut un scor de 59.598 puncte, scor ce îl plasează la nivelul unor terminale precum Meizu M3 și Xiaomi Mi 4s. La interior avem un procesor octa-core de 1.9 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 GB de stocare și un chip grafic Mali-T30.

Samsung Galaxy A5 (2017)

Performanța este destul de bună, dar persoana care realizează această recenzie ține să menționeze faptul că experiența de utilizare în unele situații include și momente de lag datorate cel mai probabil unei versiuni software nefinalizate. De asemenea, descoperim că telefonul aduce o cameră foto principală de 16 megapixeli, dar și un senzor selfie cu același număr de megapixeli, chiar dacă rezultatele obținute nu sunt prea impresionante.

Design-ul este împrumutat de la Galaxy S7, fiind oferită aici o carcasă unibody cu ramă metalică și spate glossy curbat spre margini care se dovește a fi un real magnet de amprente. Avem și tehnologia Always-On Display, un port USB Type-C la bază și aparent un difuzor care este plasat lateral.

Ca o concluzie, acest Galaxy A5 (2017) pare a fi o soluție interesantă de luat în seamă pentru cei care își doresc un smartphone similar la capitolul design lui S7, unul pe care doresc să cheltuiască totuși mai puțin. Rămâne de văzut care va fi prețul și când produsul va fi anunțat oficial.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×