iPhone-ul aniversar ar urma să vină cu display P-OLED curbat produs de Samsung (Zvon)

2.333 ori
<b>iPhone-ul aniversar ar urma să vină cu display P-OLED curbat produs de Samsung (Zvon)</b>Zvonurile despre iPhone-ul aniversar pe care Apple ni-l va prezenta anul viitor continuă și astăzi aflăm despre posibilitatea ca acest dispozitiv să vină cu un display curbat OLED produs chiar de de către sud-coreenii de la Samsung. Compania din urmă ar

Am auzit în ultima perioadă numeroase zvonuri referitoare la iPhone-ul aniversar pe care Apple ni-l pregătește anul viitor cu ocazia aniversării de 10 ani de la debutul primului telefon ce purta logo-ul cu măr mușcat. Un nou leak ce vine din partea unui raport sud-coreean chiar astăzi ne aduce la cunoștiință faptul că acest iPhone aniversar ar urma să adopte un display OLED curbat produs chiar de către Samsung.

Este vorba despre un un ecran de tip P-OLED flexibil, componentă pe care o întâlnim și pe telefoane precum Samsung Galaxy S7 Edge ce aduce margini curbate. Aparent, sud-coreenii ar putea livra aproximativ 100 milioane de asemenea panouri către Apple, o cifră destul de mică ce ar putea contribui la o lansare limitată a produsului în primă fază. 

De asemenea, după cum aflam anterior, compania din Cupertino are în plan să lanseze modelele iPhone 7s/8 cu display-uri standard plate, în vreme ce panoul curbat de care amintim mai sus este strict rezervat modelului aniversar. Mă aștept ca în curând să vedem și primele imagini cu noul smartphone, iar dacă ar fi să calculăm 10 ani fix de la debutul primul iPhone, atunci ar fi normal ca noul dispozitiv să fie anunțat undeva prin iunie 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×