Vernee Mars va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat pe 6 decembrie!

1.264 ori
<b>Vernee Mars va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat pe 6 decembrie!</b>Iată că cei de la Vernee reușesc să aducă actualizarea la Android 7.0 Nougat mai devreme pe unul dintre smartphone-urile lansate anul acesta decât alte companii din mainstream precum Samsung ce încă lucrează la actualizarea pentru flagship-ul Galaxy S7.

De multe ori atunci când ne gândim la achiziția unui smartphone ce provine din partea unei companii asiatice, luăm în calcul și faptul că suportul software s-ar putea să lipsească complet din ecuație, acesta fiind de cele mai multe ori un motiv pentru prețurile foarte mici practicate. Există însă și companii care ne uimesc la acest capitol, Vernee fiind cu siguranță una dintre firmele chineze ce ne-a demonstrat că se poate. 

Acest nou nume pe piața smartphone reușește să actualizeze un smartphone din portofoliu la noul Android 7.0 Nougat, asta chiar înaintea unor firme consacrate precum Samsung care încă lucrează la update destinat flagship-urilor lansate anul acesta. Modelul din portofoliul Vernee care se va bucura chiar de mâine, 6 decembrie de actualizarea la Nougat este nimeni altul decât Vernee Mars.

Terminalul de față sosește la un preț de doar 249.99 dolari, sumă pentru care primim la schimb un pachet hardware compus din următoarele: display Full HD de 5.5 inch, procesor octa-core MediaTek Helio P10, 4 GB memorie RAM, 32 GB spațiu intern de stocare, cameră foto principală de 13 megapixeli și baterie de 3000 mAh. Avem suport pentru tehnologia de încărcare rapidă și un scanner de amprente plasat lateral.

Detalii extra despre Vernee Mars aflați de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×