My 2 cents: WTF iPhone 7 Plus!?

3.285 ori
<b>My 2 cents: WTF iPhone 7 Plus!?</b>Tocmai ce am terminat recenzia phablet-ului Apple iPhone 7 Plus și nu am putut să nu trag câteva concluzii referitoare la 'evoluția' acestui terminal comparativ cu predecesorul, sau mai bine zis lipsa sa.

Am terminat recenzia lui iPhone 7 Plus şi nu pot decât să mă întreb WTF iPhone 7 Plus!? Cred că e primul iPhone pe care îl testez care nu are nimic cu adevărat special faţă de concurenţă. Ar fi doar nuanţa Jet Black şi zoomul optic 2X, dar sunt sigur că le găsim echivalente mai bune dacă vom căuta puţin.

Efectul Bokeh e doar un gimmick, zoomul optic 2X la fel, Jet Black e binecuvântare şi blestem. Bateria e sub iPhone 6S Plus şi chiar sub iPhone 6 la playback video, ecranul nu e la fel de luminos ca la predecesori şi microfonul nu m-a impresionat când am folosit funcţia de înregistrare audio pentru podcast.

Într-o bulă izolată de concurenţă şi ignorând iPhone-ul de anul trecut, acest model e un smartphone de nota 9, cum a şi luat de altfel la testele noastre finale. Cu toate acestea, el nu va supravieţui la testul timpului şi îl vom uita peste doar 3-4 luni. Faptul că eşti un elev de nota 9 nu o să te aducă niciodată în istoria liceului sau facultăţii tale!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×