Samsung Galaxy A5 (2018) apare din nou în GeekBench, acum cu procesor Exynos la bord

8.269 ori
<b>Samsung Galaxy A5 (2018) apare din nou în GeekBench, acum cu procesor Exynos la bord</b>Vedem astăzi o nouă listare a lui Samsung Galaxy A5 (2018) în cadrul testului benchmark GeekBench, de această dată fiind vorba despre o variantă cu procesor Exynos. Dacă vă amintiți acest telefon a mai apărut în același test benchmark în urmă cu

Dacă ieri aflam vestea că smartphone-urile Samsung Galaxy A (2018) vor aduce un buton Bixby fizic, iată că astăzi descoperim o nouă listare în benchmark a modelului A5 din această gamă. Este a doua apariție a terminalului, asta după ce în august îl vedeam tot în GeekBench cu numele de cod SM-A5300 și cu procesor Qualcomm la bord. Acum se pare că avem un chipset Exynos, unul ce nu a fost anunțat încă.

Samsung Galaxy A5 2018

Varianta listată aici se numește SM-A530F și procesorul cu pricina ar fi un model Exynos 7885 pe 14nm, unul octa-core ce include 2 nuclee Cortex-A73 pentru performanță sporită și 6 nuclee A53 ce vor intra în funcțiune pentru task-urile obișnuite. Vedem aici menționat că telefonul oferă 4 GB RAM și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat la bord.

Sunt mari șanse ca acest smartphone să vină cu procesorul Exynos pe piața europeană, în vreme ce publicul chinez se va bucura de varianta Qualcomm care la prima vedere obține punctaje mai mari în cadrul acestui benchmark. Rămâne acum să vedem și ceva randări sau leak-uri sub formă de imagini pentru acest smartphone mid-range.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×