Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates susține că a făcut trecerea la un smartphone cu Android

2.666 ori
<b>Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates susține că a făcut trecerea la un smartphone cu Android</b>În cadrul unui interviu recent realizat de către canalul de televiziune Fox, co-fondatorul Microsoft, Bill Gates a declarat că a făcut trecerea la un smartphone ce rulează Android, unul echipat cu numeroase soluții office create de către compania sa

Un interviu recent realizat de către canalul de televiziune Fox News este și cel luat lui Bill Gates, co-fondatorul Microsoft și totodată unul dintre cei mai bogați oameni din lume cu o avere estimată la 85.1 miliarde dolari în septembrie 2017. Interviul cu pricina a scos la iveală și o informație tare interesantă, aceea că Bill a făcut trecerea la un smartphone ce rulează Android, unul echipat cu soluțiile office Microsoft.

Deși nu știm ce terminal a utilizat acesta până în prezent, sunt mari șanse să fi fost vorba despre un model Windows Phone - asta ținând cont de declarațiile sale de-a lungul anilor prin care dezvăluia că produsele Apple nu sunt binevenite în casa sa. Probabil ca noul handset să fie un Galaxy S8 Microsoft Edition, telefon ce a fost listat chiar pe site-ul oficial Microsoft.

Aceasta poate fi considerată încă o confirmare a faptului că platforma mobilă Windows este de domeniul trecutului, Microsoft asumându-și într-un final înfrângerea. Cu toate că interfața utilizată nu era deloc rea, lipsa masivă de aplicații i-au îndemnat pe clienți să aleagă orice altceva în loc de un Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×