Samsung Galaxy A5 primește o serie de randări oficiale; Iată-le!

3.249 ori
<b>Samsung Galaxy A5 primește o serie de randări oficiale; Iată-le!</b>După ce am văzut imagini hands on cu Samsung Galaxy A5 și am aflat specificațiile sale, e momentul ca telefonul să ajungă din nou pe Internet, sub forma unor randari oficiale. Terminalul păstrează unele elemente de design specifice lui Galaxy...

După ce am văzut imagini hands on cu Samsung Galaxy A5 și am aflat specificațiile sale, e momentul ca telefonul să ajungă din nou pe Internet, sub forma unor randari oficiale. Terminalul păstrează unele elemente de design specifice lui Galaxy Alpha și seriei Galaxy A.

Scopul seriei A este de a oferi publicului handseturi midrange către high end, cu prețuri între 350 și 500 de dolari. Materiale premium precum metalul vor fi și ele integrate în carcasa handseturilor. Galaxy A5 măsoară 6.7 mm în grosime, ca și Galaxy Alpha și vine cu o rama din aluminiu. Telefonul integrează un display de 5 inch, cu rezoluție 720p și panou Super AMOLED.

Samsung Galaxy A5 primește o serie de randari oficiale; Iată-le!

Acest midranger va integra un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410, 2 GB RAM și o cameră de 13 megapixeli în spate. Lista de dotări include și un slot microSD, 16 GB stocare, o baterie de 2300 mAh și Android 4.4.4 ca OS. Produsul ar putea costa 400 de dolari. Ne așteptam la un eveniment de lansare în curând!

Samsung Galaxy A5 primește o serie de randari oficiale; Iată-le!

Samsung Galaxy A5 primește o serie de randari oficiale; Iată-le!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×