Specificațiile lui Nexus 6 dezvăluite de o scăpare a rezultatelor lui GeekBench 3.2

3.011 ori
<b>Specificațiile lui Nexus 6 dezvăluite de o scăpare a rezultatelor lui GeekBench 3.2</b>Nexus 6 are mai multe nume de cod decât putem ține minte, printre care și Shamu, Nexus X sau pur și simplu Motorola Nexus 6. Ei bine azi avem și o listă solidă de specificații pe care să o asociem cu numele și randarile, după o serie de...

Nexus 6 are mai multe nume de cod decât putem ține minte, printre care și Shamu, Nexus X sau pur și simplu Motorola Nexus 6. Ei bine azi avem și o listă solidă de specificații pe care să o asociem cu numele și randarile, după o serie de scăpări via GeekBench 3.2.

Se pare că noul terminal va avea cu adevărat un display de mari dimensiuni, fiind un phablet cu diagonală de 5.9 inch și cu rezoluție de 1440 x 2560 pixeli. El are la interior un procesor Snapdragon 805 și obține rezultate mai mari în benchmark decât LG G3, Samsung Galaxy S5 sau iPhone 6, în anumite teste. E interesant de observat că "Shamu" e depășit de iPhone 5s în continuare cu 300 de puncte în testul single core din GeekBench 3.2.

Specificațiile lui Nexus 6 dezvăluite de o scăpare a rezultatelor lui GeekBench 3.2

în cel multi core în schimb, Nexus 6 domina competiția, cu peste 200 de puncte avans față de Galaxy Note 3 sau iPhone 6. Ne mai așteptăm să vedem și o cameră cu stabilizare optică în spatele acestui device, difuzoare frontale bine camuflate și blitz în format inel în jurul camerei, un trend pornit de Motorola în ultima vreme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×