Xiaomi Mi Band 4 este certificat de către NCC; Vedem purtabilul desfăcut

1.683 ori
<b>Xiaomi Mi Band 4 este certificat de către NCC; Vedem purtabilul desfăcut</b>Atunci când s-a deschis magazinul Xiaomi Mi Store din Bucureşti, una dintre întrebările de pe buzele tuturor celor prezenţi a fost "când vine Xiaomi Mi Band 4?". Brăţara de fitness a primit deja scăpări, iar acum aflăm

Atunci când s-a deschis magazinul Xiaomi Mi Store din Bucureşti, una dintre întrebările de pe buzele tuturor celor prezenţi a fost "când vine Xiaomi Mi Band 4?". Brăţara de fitness a primit deja scăpări, iar acum aflăm că a primit certificarea NCC în Taiwan şi se apropie de momentul lansării.

Xiaomi Mi Band 4

Luna trecută două variante de Mi Band 4 au apărut pe site-ul Bluetooth SIG, iar una dintre cele două variante a ajuns pe site-ul oficial NCC Taiwan. Este şi o ocazie de a vedea noul terminal desfăcut. Produsul apare sub numele de cod "XMSH07HM", iar designul e foarte similar cu cel al lui Mi Band 3.

Xiaomi Mi Band 4

Acest din urmă model venea la vremea sa cu un ecran mai mare decât predecesorul, dar deocamdată nu avem dovezi că şi Mi Band 4 va sări la o diagonală mai mare. În spate găsim un senzor de puls, iar sursa afirmă şi că Xiaomi pregăteşte o versiune cu conectivitate NFC.

Xiaomi Mi Band 4

Acel model are numele de cod "XMSH06HM" şi va suporta plăți contactless. Pe lângă NFC avem şi suport Bluetooth 5.0 Low Energy. Zvonurile afirmă că purtabilul va avea şi EKG, deşi fotografiile pe care le avem acum par să prezinte un senzor de puls standard. Aşteptăm şi un corp rezistent la apă şi praf, o curea uşor de ataşat şi detaşat, plus autonomie sporită faţă de predecesor.

Preţul ar trebui să fie foarte rezonabil, la nivel de 100-200 lei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×